Мистерията с някои неща около Мис Бългалия 2023 продължава.Спази се традицията

...
Мистерията с някои неща около Мис Бългалия 2023 продължава.Спази се традицията
Коментари Харесай

Мистерията с Мис България! Още изненади

Мистерията с някои неща към Мис Бългалия 2023 продължава.

Спази се традицията настоящата Мис България - Елизабет Кравец, да бъде атакувана с всевъзможни подозрения, обвинявания, рецензия, както се случва непроменяемо през последните години, написа " Уикенд ", 
-->
В случая това, което вълнува най-вече обществото е произхода на хубавицата от Варна, която твърди, че се усеща българка макар смесения си генезис. А другите истини, които изплуваха за Кравец, ще ви накарат да онемеете за следващ път.

Първо, става известно, че същинското й име не е Елизабет, а Елизавета, а това излиза наяве от предишни нейни медийни изяви, а и от Facebook профила й, където написа " Елизабет ", само че се вижда, че е поправено, тъй като линкът се споделя " елизавета-кравец ".

Под името Елизавета гостува и в " Шоуто на Слави "  преди 4 години. След това има публикации, в които се загатва точно като Елизавета, а и тъкмо с това име печели онлайн вота на Мис Варна ", написа " Уикенд ".

Не е ясно за какво миската си е сменила името и какво не харесва в същинското си.

Второ, тя има три жителства – украинско, израелско и българско. Родена е в Украйна, само че татко й е евреин. Майка й пък е българка и фамилията живее в България от 12 години насам.

Интересна детайлност е, че 17-годишната Мис България 2023 в никакъв случай не е била виждана с гадже. Според някои даже е още девствена, което е жив потрес, поради външността й. Може би е прекомерно взискателна и чака принца на бял кон, написа още изданието. Не е известно тя да има корекции по себе си, само че и към този момент самата тя твърди, че се усеща съвършена и няма потребност да поправя нищо, прибавя Шоу Блиц..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР